Хотел

  Хотел “Лайт” ***

  

   Хотел „Лайт“ предлага на гостите си комфортно настаняване в центъра на София. В близост се намират множество историко-архитектурни паметници, административни и бизнес учреждения, както и небезизвестната централна пешеходна зона – булевард Витоша. Спокойствие и уют, в комбинация със приятелско отношение на екип от професионалисти, гарантират незабравим престой в сърцето на столицата.  

Хотелът разполага с ресурс за осъществяване на работни срещи в конферентните зали с общ капацитет от 128 места, в театрално разположение. Залите са оборудвани с модерна техника и са подходяща за провеждане на семинари, форуми и мероприятия от всякакъв тип.

За гостите на хотела прелагаме избор от 32 стаи и апартаменти, стилно обзаведени с класически удобства. Всяка стая е оборудвана с минибар, кабелна телевизия, интернет, комфортна баня с вана, или душ кабина, както и други екстри.  В центъра за отмора и релакс предлагаме, масажи, фитнес и сауна.

Гостите предпочитат хотел „Лайт“, заради изгодната цена, отличната локация, чистотата и доброто обслужване. Високото качество на предлаганите от хотел „Лайт“ допълнителни услуги допринася за пълноценния отдих, или бизнес пътуване на нашите гости.

Вашето удовлетворение е нашата цел! Очакваме Ви!