Конферентен център "Лайт"


Конферентна зала “Оборище”

Хотел “Лайт” разполага с конферентна зала “Оборище”. Тя е обзаведена с удобни столове и маси за участниците и съвременно техническо оборудване, включващо проектор, екран за прожектиране с размер 180х180 см. и флипчарт за представяне на интерактивни презентации и клипове. Залата има възможности за климатизация по избор. Капацитетът на зала „Оборище“ е до 60 души при театрално разположение на столовете. Възможно е и различно разпределение на масите и столовете, по избор на клиентите. Удобна за конференции и представяне на рекламни материали на фирми и организации. Безпроблемно провеждане на специализирани семинари. Предлагат се и допълнителни услуги като кафе паузи, работни обяди и вечери.

НАЕМ НА ЗАЛА "ОБРИЩЕ"

120 лв с ДДС 8 ЧАСА

НАЕМ НА ЗАЛА "ОБОРИЩЕ"

80 лв с ДДС 4 часа

Конферентна зала “Веслец”

Хотел “Лайт”, разполага и със зала “Веслец”, с капацитет до 30 човека, разположени театрално, собствена климатизация, осветление и вход. Също така на разположение на гостите ни са и флипчарт, мултимедия и екран за прожектиране. Конферентната залата е без колони и разполага с дневна светлина. Изключително подходяща за обучения и презентации.

НАЕМ НА ЗАЛА "ВЕСЛЕЦ"

100 лв с ДДС 8 часа

НАЕМ НА ЗАЛА "ВЕСЛЕЦ"

60 лв с ДДС 4 часа


Други опции за конферентни зали

Хотел “Лайт” предлага и още четири по – малки помещения с капацитет до 15 човека, дневна светлина, без колони, с мултимедия, флипчарт и екран, пригодни за малки обучения.