Насоки

Как се стига до хотел “Лайт”?

От Летище “София”:

Автомобил / Такси – Терминал 1 / Терминал 2 . Започвате движение по бул. „Брюксел“, в посока бул. „Цариградско шосе“. На кръстовището на бул. „Брюксел“ и бул. „Цариградско шосе“

летище София

завивате на първата възможна отбивка в дясно и започвате движение по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Орлов мост“. Продължавате движение направо по бул. „Цар Освободител“.

На кръстовището с бул. „Георги Сава Раковски“ завивате надясно и продължавате движение до кръстовището с бул. „Сливница“. Завивате наляво и започвате движение по бул. „Сливница“ до кръговото движение на площад „Лъвов мост“. Излизате на четвъртата отбивка и продължавате движение напред. На ул. „Веслец“ завивате надясно и подължавате направо. След 50 метра в дясно от Вас се намира хотел „Лайт“.

Метро – Качвате се на метростанция „Летище София“ , намираща се на Терминал 2 и стигате до метростанция „Сердика“. От метростанция „Сердика“ се прекачвате на линия М2 за една спирка до метростанция „Лъвов мост“. От спирката продължавате движение пеша по бул. „Сливница“. На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред. След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

Автобус – Качвате се на автобус 84 от Терминал 1 или Терминал 2 и слизате на автобусна спирка „Площад на авиацията“. От същата спирка се качвате на маршрутно такси №5/37 и слизате на площад „Лъвов мост“. Пресичате „Лъвов мост“ в посока бул. „Витоша“ и тръгвате по бул. „Сливница“ в посока бул. „Георги Сава Раковски“. “. На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред.  След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

От Централна Автогара София / Централна ЖП гара София

Автомобил / Таски – Започвате движение по бул. „Княгиня Мария Луиза“ в посока площад „Лъвов мост“. На кръговото движение на кръстовище „Лъвов мост“ излизате на третото отклонение и тръгвате по бул. „Сливница“ в посока бул. „Георги Сава Раковски“. На ул.“Веслец“, завивате централна автогара софиянадясно и продължавате напред. След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

Метро – Качете се на метростанция „Централна ЖП гара“ на линия на метрото М2. Слизате на метростанция „Лъвов мост“. От спирката продължавате движение пеша по бул. „Сливница“. На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред.  След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас. Маршрутно такси №5 – Качете се в маршрутното такси на площад „Центална гара“.Слизате на площад „Лъвов мост“. Продължавате движение пеша по бул. „Сливница“ в посока бул. „Георги Сава Раковски“ . На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред. След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

Трамвай № 12 – Качвате се от трамвайна спирак на площад „Централна гара“. Слизате на трамвайна спирка площад „Лъвов мост“. Тръгвате по ул. „Поп Богомил“ в посока бул. ‘Георги Сав Раковски”. На кръстовището на ул. „Веслец“ и ул. „Поп Богомил“, завивате надясно. Продължавате движение напред и след 20 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

Автобус № 213, 413, 305, 78 – Качвате се от автобусна спирка на площад „Централна гара“.  Слизате на автобусна спирка площад „Лъвов мост“. От автобусната спирка продължавате движение пеша по бул. „Сливница“. На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред. След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.

Пеша – Тръгвате по бул. „Княгиня Мария Луиза“ в посока площад „Лъвов мост“. Пресичате кръговото движение на кръстовище „Лъвов мост“ и тръгвате по бул. „Сливница“ в посока бул. „Георги Сава Раковски“. На ул.“Веслец“, завивате надясно и продължавате напред. След 50 метра хотел „Лайт“ ще се намира в дясно от Вас.